Velkommen til de nye Natteravne i Ballerup...

Velkommen til de nye Natteravne i Ballerup...

18-02-2015

Da de lokale Natteravne fra Ballerup skulle vælge datoen for deres første vandring blev det på Valentinsdag, som de mener fremadrettet vil være en helt særlig dato hvor de kan fejre deres fødselsdag midt i hjerternes fest.

Der var Gule jakker og varme hjerter på første vandring.

Beboere fra Hede-Magleparken har længe ønsket en Natteravneforening bl.a. på grund af problemer med hashhandel og utryghed i området. Efter et grundigt opstartsforløb med fakkeloptog, borgermøder og kurser er 18 frivillige nu klar til at flyve ud.

Målet med vandringen var at være synlige i eftermiddagstimerne, og profilere Natteravnene. De to hold blev mødt med smil, opadvendte tommelfingre, biler der dyttede - og sjove bemærkninger som ”er det ikke lidt tidligt at være ude?”.

”Vi talte bl.a. med fire unge piger, der fortalte at de dagen før havde været til fest, hvor nogle voksne havde blandet sig og udgivet sig som Natteravne, og havde udvist aggressiv adfærd. De havde ikke gule jakker på. Vi fortalte pigerne om de gule jakker, ID-kort og at vi ikke blander os i de unges fester – og at vi naturligvis var kede af deres oplevelse,” siger Bent Nielsen, som er den nye formand i foreningen.


Der var mange gode samtaler med de unge Natteravnene mødte på turen.

Alle seks Natteravne var enige om at det havde været en fantastisk positiv oplevelse, og nye Natteravneture i nattelivet er planlagt.

Foreningen i Ballerup blev etableret som forening nr. 271