Erik Thorsted takker af...

Erik Thorsted takker af...

21-01-2015

Som afslutning på et altid visionært koordinatormøde i Center for Socialt Ansvar, hvor oplæg til Mentor-Alliancen var dagens hovedtema, sammen med et velkommen til FSA’s nye adm. dir. Thit Aaris-Høgh, var det helt naturligt, at fortsætte op i Carlsberg Museums smukke lokaler, for at markere det formelle chefskifte i Fonden for Socialt Ansvar, hvis første aktivitet i 2004 var Natteravnene.

Fra tidlig morgen havde Natteravne fra stort set hele landet, fundet vej til Landssekretariatets lokaler på Carlsberg. F.eks. var de ”nordenfjords” frivillige taget af sted allerede ved midnat, for at kunne rejse på en billig orange billet – helt i organisationens ånd.

Men fra kl. 15.00 nærmest væltede det ind med gule jakker fra hele landet, tillige med CFSA’s andre samarbejdspartnere, familie og venner til Erik og Thit.

Over 150 mødte op, for at festligholde dagen, og lytte til de mange smukke ord fra formand Stig, Hans G., som både har været med i bestyrelsen for de svenske og danske Natteravne, Dan og Leif fra sekretariatet og Bydelsmødrene, som Erik bl.a. også har været chef for.

Som altid, når Natteravnene samles, stillede Søs Fenger og Jonas Kragh op med et musikalsk indslag, med Inderst Inde som sidste ordinære nummer. Men det blev da heldigvis også til et ekstranummer, inden en kort takketale og et leve for CFSA fra Erik, og alle selfierne, samt smag på den gode mad og drikke, som Carlsberg diskede op med.

Efter et par timer i gode venners lag, var det tid til at vende tilbage i regn og blæst i forbindelse med, at det gigantiske gavebord blev kørt væk til Eriks otium og Thits start på en ny karriere.

Stor tak fra mig og Merete til alle, som har støttet Natteravnene siden starten i 1998. - Erik Thorsted.

Se mange flere billeder med gæster, taler og gaver fra en dejlig eftermiddag her under: