Natteravn Per Jensen fik årets Fritidspris...

Natteravn Per Jensen fik årets Fritidspris...

26-12-2014

I Aars kan Natteravnene godt være stolte af deres frivillig Per Jensen som har modtaget Fritidsprisen og derved var udvalgt mellem 9 indstillinger. Per fik prisen fordi han har været en aktiv del af Natteravnene i Aars siden 2001, hvor foreningen startede op.

Dengang gjorde Per et stort arbejde med at sprede budskabet om Natteravnene og samle interesserede nok til en ny forening op, og er siden hen også blevet uddannet som SeniorInstruktør, hvor han yder en ekstra indsats i netværket. Med sit store engement, til trods for at Pers egne børn for mange år siden er blevet voksne, brænder han stadig for opgaven og det at være på gaden sammen de sine medravne til glæde og gavn for de unge i Aars.


Per Jensen (tv) Foto: Betina Fleron Hede

Det var en meget glad og overvældet Per Jensen som takkede mange gange for prisen på 3.000 kr. samt et maleri af den lokale kunstner Hanne Skjold Knudsen.

”Det var en dejlig overraskelse. Det er jo altid rart at nogen værdsætter det, man gå og laver i fritiden. Men det var også lidt, overvældende at stå deroppe og få overrakt prisen. For pengene skal konen og jeg  på en forlænget weekend i en hovedstad, engang i det nye år” fortalte Per med et stort smil efter modtagelsen.