Roskilde/Viby modtog donation fra Viby Genbrug

Roskilde/Viby modtog donation fra Viby Genbrug

11-06-2015
Natteravnene er voksne frivillige, som møder unge mennesker i øjenhøjde. De voksne frivillige bruger tre timer fire gange om året for at medvirke til at øge trygheden i lokalområdet på en diskret og ikke-voldelig facon, som skaber tillid, ro og respekt.

Ina Dabelsteen, bestyrelsesmedlem i Natteravnene i Roskilde/Viby og fra Viby, udtaler, at Natteravnene i Roskilde/Viby er rigtig glade for donationen, der lød på 6.000 kr., som de bl.a. vil bruge til at øge synligheden i Viby. ”Vi er for tiden syv frivillige Natteravne, der kommer fra Viby. Et af bestyrelsens fokuspunkter den kommende tid er, hvordan vi kan øge vores synlighed og tilstedeværelse i Viby. Jeg forventer, at Viby-borgerne fremover vil se mere til os i dagtimerne og om aftenen ved særlige lejligheder.

Natteravnene i Roskilde/Viby går ture i lokalområdet, når der er behov for det. Det kan f.eks. være sent fredag og lørdag og på særlige fest- og mærkedage, hvor de unge er i byen.

Natteravnene er ikke noget lokalt vagtværn eller opsyn, men er til stede - altid i hold à tre personer - i de karakteristiske gule jakker –  og optræder som  gode rollemodeller for at påvirke børn og unge til en fornuftig adfærd med mindre vold, hærværk, misbrug, spritkørsel m.m.

Har du lyst til en uforpligtende prøvetur som Natteravn, så kontakt os på natteravnturplan@gmail.com eller på tlf.: 41 99 35 53

På billedet ses Karsten Lund Kristensen, Viby Genbrug  samt  Natteravnene Hanne Rasmussen, Peter Larsen og Ina Dabelsteen – allesammen Viby-borgere.
Foto: Jens Dabelsteen